The OTP Book Tag


Много благодаря на Теди, че ме тагна да направя този супер сладък таг :)

1.Непопулярна двойка, която харесваш?
- Ели и Майки от "Ти срещу мен", Обичам връзката, която изградиха помежду си, въпреки многото пречки. За жалост не съм чувала почти нищо за книгата, а и за тях като двойка от други читатели.

2.Двойка, която не харесваше в началото, но сега харесваш?
- Ще заложа на Савантите и ще кажа Ейнджъл и Маркъс от "Ейнджъл". Имах проблеми с характера на Маркъс, но впоследствие харесах както него, така двойката им.

3.Двойка, която не харесваш?
- Може би  Клео и Теон от "Паднали кралства" - прекалено бързо се разви любовната история между тях, а и получих съвсем малко от нея.

4.Двойка, на която им е отнело твърде много време, за да се съберат?
- Уорнър и Джулиет от "Разбий ме". Доколкото си спомням чак в третата книга от трилогията бяха официално заедно (разбира се, имаха и "моменти" преди това) 

5.Двама души, които не са обвързани в книгата/поредицата, но ти страшно много искаш да бъдат заедно?
- Всъщност напоследък мисля за това и наистина много ми се иска да видя Дориан и Манон заедно. 

6.Любим броманс (приятелство)?
- Няма как и аз да не кажа Уил и Джем. Невероятно приятелство.

7.Двойка, която харесваш в книгата, но не харесваш във филмовата адаптация?
- Лена и Итън от "Прелестни създания". Целият филм беше една пародия, сравнен с книгите. Може би ако не ги бях прочела, филмът щеше да ми хареса, но като се започне с това, че в книгата си представях героите по съвсем различен начин (освен Ридли) и взаимоотношенията бяха много по - добре изградени, няма място за сравнение.

8.Любима хомосексуална двойка?
- Харесах взаимоотношенията между Соси и Дженифър ("Кралици на красотата") независимо, че в края нещата между тях не е получиха и разбира се Алек и Магнус ("Реликвите на смъртните"), които е невъзможно да не харесаш.

9.Популярна двойка, която не можеш да харесаш, колкото и да се опитваш?
- Ще се наложи и аз да кажа Кару и Акива - основната причина да не харесам книгата беше любовната история (и героите)

10.Любимата/ите ти двойка/и на всички времена?
- Сидни и Ейдриън, Изабел и Саймън, Кристал и Хав, Америка и Максън, Лиъм и Руби, Уил и Теса, Катнис и Пийта, Магнус и Клео (макар все още да не са двойка, знам, че ще бъдат и ще ги ОБИЧАМ), Джун и Дей, Бритни и Алекс и още, и още......

Тагвам: Юли и Ади :)

Коментари

  1. Наистина ще е интересна връзката на хората от отговора ти на петия въпрос. Колкото и да си обичам Дориан бих искала да си намери някоя, която да не го изостави или да не ѝ бъде отсечена главата. :дд И пак абсолютно се съгласявам с отговора ти на шестия въпрос. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, мисля, че Манон и Дориан определено ще са неочаквано добра комбинация :D

      Изтриване
  2. Относно петия въпрос... на едно мнение сме. Докато четях книгата страшно много исках да видя как ще се развият нещата за тях, и много бих се радвала да станат двойка!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар