Burn, Rewrite or Reread Book Tag


Благодаря на Ели за този таг :) Целта е да изтегля произволно три листчета със заглавия на книги, като трябва да реша коя от тях трябва да изгори, коя да пренапиша и коя да препрочета. Реших да включа и няколко не толкова любими заглавия, за да ми бъде лесно поне в някои от рундовете (но като знам късмета си, те ще се паднат в един рунд...)

Рунд 1:
"Паднали кралства" от Морган Роудс; "Кръвни връзки" от Ришел Мийд; "Морето на спокойствието" от Катя Милей.
- Супер! Още от първия рунд се започва с трудните решения. Със сигурност ще препрочета "Кръвни връзки", защото я обичам с цялото си сърце. Ще пренапиша "Паднали кралства", защото има някои моменти, които са... излишни и за огромно съжаление трябва да изгоря "Морето на спокойствието", която също много обичам (а тази корица....)

Рунд 2:
"Ти срещу мен" от Джени Даунам; "Всеки ден" от Дейвид Левитан; "Дивергенти" от Вероника Рот
- Отдъхвам си, защото това е сравнително лесно. Ще препрочета "Ти срещу мен", ще пренапиша "Всеки ден" и ще изгоря "Двергенти" - харесвам книгата, но ми се струва малко надценена.

Рунд 3:
"Фенка" от Рейнбоу Роуъл; "Революция" от Дженифър Донъли; "Похитителят на мълнии" от Рик Риърдън
- Не трябваше да включвам толкова любими заглавия... Всяка една от тези три книги се подрежда сред любимите ми.... как се очаква да избера? Имам дълбоки чувства към книгата "Революция", така че с нея не мога да направя нищо друго, освен да препрочета. Ще пренапиша "Похитителят на мълнии", въпреки че си нямам никаква идея с какво бих я подобрила, и ще изгоря "Фенка" (съжалявам Кат и Ливай)

Рунд 4:
"Миг преди никога" от Джесика Редмерски; "Играч първи, приготви се" от Ърнест Клайн; "Рубиненочервено" от Керстин Гир
- Явно се редуват трудни с лесни рундове. Тук отново изборът ми е ясен - препрочитам "Играч първи, приготви се", пренаписвам "Рубиненочервено" - особено началото на книгата, което ми се стори леко мудничко и изгарям "Миг преди никога", защото изобщо не я харесах.

Рунд 5:
"Скитница" от Стефани Майър; "Лейди Полунощ" от Касандра Клеър; "Изборът" от Кийра Кас
- *въздишка* "Изборът" на Кийра Кас я добавих, за да мога да я пренапиша, но при положение, че е в компанията на две толкова прекрасни книги, за съжаление ще гори. И сега наистина не знам какво да правя, защото няма абсолютно нищо, което да искам да променя в тези две книги... Е, все пака решавам да пренапиша "Скитница" и да препрочета "Лейди Полунощ"

И финалният - Рунд 6:
"Червен изгрев" от Пиърс Браун; "Стъкленият трон" от Сара Дж. Маас; "Ние, лъжците" от Е. Локхарт
- Мисля, че този рунд е най - лесният. Горя "Червен изгрев", препрочитам "Стъкленият трон" и пренаписвам "Ние, лъжците"

Е, това е от мен. От своя страна тагвам: МишоЮлиГери :)

Коментари

  1. Добре дошла в клуба на осъдените книжни души покрай този таг... :D Радвам се, че не всичките ти избори са били толкова трудни! ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Благодаря ти,че направи този изтезаващ таг ;D И определено,не си голяма късметлийка - 3 рунд,просто..аз щях да се самозапаля :D

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар