Top 5 Wednesday (10)


Днешният топ 5 е на книги, които ме е страх да прочета и причините за това, но книгите се оказаха само 4, затова това е моят топ 4:

4."Друговремец" от Диана Габалдон. - Имам я от съвсем скоро, но размерът й е огромен и не знам дали все още съм готова да й отделя толкова време. Може би ще я прочета през лятната ваканция... надявам се.

3."Туп!" от Тери Пратчет. - Единствената му книга, която притежавам. Не съм сигурна дали е в мой стил и дали ще ми хареса, но едновременно с това много искам да прочета.

2."Марсианецът" от Анди Уеър. - Книгата много допадна на баща ми и това е причината да ме е страх от нея. Просто с него имаме доста различен вкус към литература. Със сигурност обаче смятам да я прочета някой ден.

1."Хари Потър" от Дж. К. Роулинг - Мда... Вече разполагам с първата част от поредицата, но все още не смея да я отворя. Причината е, че съм опитвала много пъти да гледам филма и съм го докарвала най - много до 30 - тата минута. Въпреки че всички казват как книгите са по - добри, филмите също са много обичани и имам лошото чувство, че така както не обикнах филма, няма да обикна и книгата... Другата причина е, че поредицата е ОГРОМНА, а точно в момента нямам време за толкова книги.

Коментари

  1. Обожавам Хари Потър и искрено се надявам когато решиш да я прочетеш много да ти хареса. :3 Цялата поредица е една магия. А "Марсианецът" е невероятна, поне за мен. :)

    ОтговорИзтриване
  2. В момента чета Хари Потър. Дълго време си мислех, че книгата е прекалено детска, прекалено не по мой вкус, но веднуж започнах ли я, нямаха значение контролни и матури, не можех да се отлепя от нея. Надявам се да и дадеш шанс и дано не те разочарова. ^^

    P.S. Положението с Друговремец важи и за мен - прекалено е голяма и ме е страх да я започна.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар