TMI vs. TID Tag


1.Любима главна героиня: Теса или Клеъри?
- Теса. Съжалявам, Клеъри.

2.Любим Херондейл: Уил или Джейс?
- Да си призная, в голяма част от времето изобщо не харесвах Джейс и поведението му. Чак в края на поредицата придобих добро мнение за него. А относно Уил... Уил е един изключителен герой, който обичам страшно много, затова избирам него.

3.Любим любовен триъгълник: Саймън/Клеъри/Джейс или Уил/Теса/Джем?
- Не мисля, че приемах Саймън, Клеъри и Джейс за любовен триъгълник. Да, Саймън и Клеъри в действителност за кратко имаха връзка помежду си, но дали имаше любовна химия между тях? Ъм, не мисля. Затова: Уил, Теса и Джем - единственият любовен триъгълник от книга, който някога съм харесвала.

4.По-добър злодей: Себастиян или Магистърът?
- Себастиян. Просто неговият персонаж се е запазил много по - добре в съзнанието ми. Честно казано, почти не помня Магистърът и неговия образ.


5.По-добра армия: Демони или Автоматони?
- Демони. Същото като гореспоменатата причина.

6.По-добра първа книга: "Град от кости" или "Ангел с часовников механизъм"?
- Тук ми е лесно да отговоря. "Ангел с часовников механизъм", защото беше любов от пръв поглед. За "Град от кости" ми трябваше известно време, за да навляза.

7.По-добра второстепенна героиня: Изабел Лайтууд или Сесили Херондейл?
- Обичам Сесили! Направо я обожавам! Но Изабел ми е слабост. Може би причината е в това, че "Реликвите на смъртните" е цели шест книги и така имах възможността много повече да се привържа към Изи, затова, съжалявам Сесили, но казвам Изабел.

8.Кой е по-добър: Нюйоркският или Лондонският институт?
- Хм, трудно... Ще кажа и двата.

9.По-добра последна книга: "Град на небесен огън" или "Принцеса с часовников механизъм"?
- И двете са наистина, наистина добри, но ми се стори че "Град на небесен огън" е мааалко излишно дълга. Казвам: "Принцеса с часовников механизъм"

10.По-добър епилог: "Град на небесен огън" или "Принцеса с часовников механизъм"?
- Наистина не мога да реша. И двата.

Иииии с 5 на 3 "Адски устройства" печелят! Всеки, който все още не е направил този таг, а е чел поредиците, да се чувства свободен да го направи :)

Коментари