Top 5 Wednesday (8)


Днешният топ 5 е Worst Love Interests (male or female) - 5 те мъжки персонажи, които не харесвам. Ето ги и тях:

5.Етиен от "Целувка за Ана". Казвала съм и друг път - харесвам книгата, харесвам и стила на авторката, но Етиен.... не го мразя, просто той направи някои глупави неща в книгата, а на моменти ме побъркваше с действията (бездействието) си! Наистина не знам какво мисля за него, но със сигурност не е положително.

4.Каол от "Стъкленият трон". Минала съм през тооолкова крайни чувства към този герой: в самото начало наистина го харесвах, после обикнах моментите му със Селена, след това направи нещо и го намразих, а в края изпитах апатия към персонажа му. В момента може би не съм чак толкова безразлична към него и клоня по - скоро към това, че присъствието му в книгата ме дразни и ми се струва излишно, но пък ще видим след четвъртата книга...

3.Гейл от "Игрите на глада". Персонаж, за когото нямам ясно изградена аргументация защо не харесвам. Харесвах страшно много Пийта, а Гейл имаше много противоположен на неговия характер и може би затова...

2.Финч от "Всички наши места". Него не харесвам по - скоро, заради своето безсилие да го разбера и опозная по - добре. Беше много странен герой, но за мен - в негативния смисъл на думата. Освен това го смятам за слаб и малодушен, а не харесвам такива персонажи.

1.Мал от "Гриша". Ъгхх, Мал просто ме дразнеше през цялото време с поведението си! Сякаш никога не знаеше какво иска наистина, нямаше ясно изграден характер и ако останалите герои в книгата ми бяха безразлични, то него най - откровено не го харесвах!

Има много други персонажи, които също са кандидати за тази моя класация и заслужават да бъдат споменати. Ето част от тях: Травис от "Красиво бедствие", Рен от "Проклятието на тигъра", Алекс от "Мисти", Фин от "Трил"

Коментари

  1. И аз не харесвам Мал, въпреки че "Гриша" е една от любимите ми поредици. Той просто е напълно безполезен герой, за мен образът му не допринесе с нищо.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар