Флашмоб "Хари Потър и Прокълнатото дете"

Здравейте! Днес съм с една вълнуваща новина, която бързо се разпростира из Фейсбук феновете на Хари Потър. Ето и повече за нея:

Едно от най - дългоочакваните събития за почитателите на "Хари Потър", а именно - излизането на пиесата "Хари Потър и Прокълнатото дете", написана от Дж. К Роулинг в съавторство с Джон Тифани и Джак Торн, ще бъде на 13 октомври. 
Точно ден по - рано запалените по поредицата фенове ще могат да присъстват и на едно флашмоб приключение, организирано от издателство Егмонт! Мястото на събитието е булевард Витоша, часът - 18:00, а целта - всеки да прочете любим откъс от любимата си книга от поредицата пред нищо неподозиращите минувачи. Освен това всички са поканени да донесат със себе си своите
вълшебни метли, магьоснически шапки и 
 вълшебни пръчки!Повече за събитието - ТУК!

Програмата предвижда в 18:15 ч. феновете да се съберат в книжен център "Гринуич", където заедно да отпразнуват излизането на пиесата, а точно в полунощ да бъдат едни от първите, които ще се сдобият с българското копие на книгата! 

credit
Самата аз няма да мога да присъствам на събитието, за моя жалост, но ако сте запалени по Хари Потър и сте от София, не пропускайте това забавно приключение! Отбележете в календара - 12 октомври, 18:00 ч., Витошка! :))

Коментари