Герои от сериали/книги, които бих искала да бъдат заедно

Не знам дали ви се е случвало да искате толкова силно двама герои да бъдат двойка, че да забелязвате всички дребни моменти, които имат помежду си.... На мен ми се случва често и в този свой пост реших да говоря именно за тези герои от книги и сериали, които принципно не са заедно, но много ми се иска да бъдат. 

1.Финик и Джоана - "Игрите на глада". 
Разбира се, че обичам Финик и Ани и връзката, която имаха помежду си, но Финик и Джоана... те толкова си приличаха в някои отношения, имаха силна връзка на взаимно доверие, а във филма "Възпламеняване" имах чувството, че се разбираха само с поглед. 

2.Мерлин и Моргана - "Мерлин"
* Спойлер! Обичам тези двамата поотделно, обичам ги и заедно! В първите сезони бяха изключително добри приятели и до един момент Мерлин беше голяма опора за Моргана. Единственото, което трябваше да направи е да бъде откровен с нея за способностите й, но... уви. От силната приятелска връзка не остана нищо, а двамата се превърнаха в смъртни врагове. И все пак, аз тайничко се надявах нещата между тях да се получат... *

3.Николай и Алина -  "Гриша"
Ако трябва да бъда честна, това не е двойка, която чак съм копнеела да бъде заедно. Казвала съм го и преди, ще го кажа и сега - Алина за мен беше твърде безразличен персонаж, а и като цяло героите в трилогията. Единственият, който ме докосна по някакъв начин, беше Николай. Ако авторката бе доразвила отношенията между тях обаче, биха били доста добра двойка. 

4.Стайлс и Лидия - "Тийн вълк"
Да си дойдем на думата! Това може би е най - дългоочакваната за мен връзка. Толкова моменти, толкова изпитания и трудности, през които са преминали тези два персонажа ЗАЕДНО, а все още не са двойка... Силно се надявам в новия сезон да видим повече сцени между тях, а и да ги видим най - накрая като двойка. 

5.Манон и Дориан
"Стъкленият трон"
Наскоро писах в един таг как искам да видя тези двамата заедно, въпреки едва двата (мисля) момента, които имаха. Смятам, че характерите им контрастират по много интересен начин (противоположностите се привличат), а и след всички преживени загуби, Манон би била идеалният "лек" за Дориан. 

6.Белами и Кларк - 100 - те
Беларк. Ship - вам ги още от първи сезон и от тогава до сега се вълнувам за всяка една сцена между тях. Преминаха през много крайни чувства един към друг, взаимоотношенията им минаха през падения и възходи, предателства,  но в най - трудните изпитания, които им бяха поднасяни, бяха заедно, като едно неразрушимо дуо. 

7.Магнус и Клео - "Паднали кралства"
След като прочетох третата книга, определено смятам, че ще има доста повече сцени между тях в четвъртата и искрено се надявам да бъде така. Обичам любовно - омразните взаимоотношения, каквито са и техните, и въпреки нещата, които си причиниха, ще се радвам да видя как намират пътя един към друг. 

Коментари

  1. Няма да крия, и аз неведнъж съм искала Моргана и Мерлин заедно, определено биха били интересна двойка. Също така няма как да съм по-съгласна колко перфектни са Стайлс и Лидия един за друг, само можем да се надяваме, че в шести сезон мечтата ни ще се сбъдне. <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Мергана <3 Колкото до Стидия - дано! Джеф Дейвис е обещал, пък ще видим...

      Изтриване
  2. Невероятен пост, подбрала си изключително интересни двойки! *-* Абсолютно съгласна съм за Белами и Кларк, както и за Джоана и Финик!

    ОтговорИзтриване
  3. STYDIA!!! Онзи ден имах сън, в който те двамата бяха заедно. Дано шести сезон да го осъществи. Макар и малко да харесвам Лидия и Париш заедно, искам да я видя със Стайлс! Честно казано съчувствах на хората, които го гледаха, преди да започна аз. А сега като гледам сериала вече, още повече ги искам заедно. <3

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И аз харесвам Лидия и Париш, затова дори бях леко раздвоена дали все пак не искам да я видя и с него, но Стидия са си Стидия :D

      Изтриване

Публикуване на коментар