18 Facts About Me


Днес навършвам 18 (ЙЕЙ!) и по този повод реших да направя пост с 18 факта за себе си. Не гарантирам, че ще са интересни и вълнуващи, но самата аз не съм много интересен човек, така че... Ето ги и тях:

1.Хората, които обичам повече от всичко на света, са родителите ми. Те са и тези, които всеки ден с любовта си един към друг, ме карат да вярвам, че истинската любов съществува и всеки може да я намери.... колкото и клиширано да звучи.

2.Стиловете музика, на които най - често се спирам, са поп и рок. Не понасям чалга и метъл.

3.Имала съм всевъзможни домашни любимци: куче, котка, рибки, зайче, морско свинче. Не възнамерявам скоро отново да имам, понеже приемам смъртта им изключително тежко.

4.Любимият ми сезон е есента (заради цветовете), любимият ми цвят е червен, а любимото ми число 2 (нямам си и на идея защо)

5.Очите ми са зелени.

6.Един засрамващ факт: в 6 - ти клас получих 3 - ка по изобразително изкуство. И то ми я писаха само защото съм "кротичка" и "добра". Демек е трябвало да имам 2- ка.

7.Никога не съм била добра по алгебра, но за сметка на това геометрията ми вървеше, затова в края на срока/годината винаги съм получавала 5 - ци (говоря в минало време, защото от 10 - ти клас не изучавам математика)

8.Ужасно съм срамежлива и притеснителна. Когато не познавам някого, винаги се притеснявам да не изръся някоя глупост (и обикновено изръсвам). А когато ме изпитват устно в училище, блокирам. 

9.Страх ме е от всевъзможни неща: светкавици, контакти, хлебарки, асансьори, самолети, кучета (само от тези, които лаят злобно), публично излагане, бебета и малки деца (защото са непредсказуеми), болести, метрото (нищо, че се возя на него всеки ден), понякога и от тъмното...

10.Единствените чужди държави, в които съм била са Гърция и Италия, а тези, които искам да посетя са: Австралия (НАЙ-ВЕЧЕ НЕЯ), Италия (да, определено  искам да се върна отново там някой ден), САЩ, Испания, Англия. Но никога не бих живяла на друго място, защото изпитвам страх и от непознатото.

11.Много съм капризна откъм храна: няма да изреждам нещата, които не ям, защото вероятно ще ми трябва цял ден.

12.Нося брекети от вече 7 години и дори не помня как изглеждах без тях. Омръзнаха ми още на първата година, но беше крайно наложително да ми сложат.

13.Не умея да помня дати и имена.

14.Страшно много се интересувам от хорското мнение. Ако някой не ме харесва, предпочитам да не го знам. По - добре добронамерено лицемерие, отколкото откровена жестокост.

15.Понякога имам чувството, че стаята ми е като черна дупка: нещата просто изчезват! Но това може би се дължи на факта, че съм разхвърляна.

16.Единственият алкохол, който пия, е бейлис.

17.7 години съм танцувала народни танци, а сега не мога да изтанцувам абсолютно НИЩО!

18.Нещата, които най - много мразя, са несправедливостта и неравноправието.

Коментари

  1. Честит рожден ден, пожелавам ти на първо място здраве, а след това много упоритост, за да преследваш целите си.

    ОтговорИзтриване
  2. Супер интересна личност изглеждаш ^_^
    П.П. Честит рожден ден! Желая ти много успехи с блога и също така в личен план <3

    ОтговорИзтриване
  3. Честит рожден ден! Да си жива и здрава и всичко най-хубаво!

    ОтговорИзтриване
  4. Честит Рожден Ден Илияна!
    Пожелавам ти здраве, с което да постигнеш всички твои мечти, повече усмивки и щастие в живота. Ще има много трудности, но не се предавай никога! Наздраве🍹

    ОтговорИзтриване
  5. Честит Рожден ден! Бъди жива, здрава и щастлива. Нека всичките ти желания да се сбъднат! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Честит рожден ден! Пожелавам ти най-вече здраве, щастие, успехи, късмет и много любов. Нека винаги да успяваш да постигаш целите си, и никога не се отказвай! :)

    ОтговорИзтриване
  7. Честит рожден ден! Желая ти, на първо място здраве, всичко най-хубаво и нека всичките ти мечти се сбъднат. :)

    ОтговорИзтриване
  8. Честит рожден ден и от мен! Страхотна идея за пост, пожелавам ти да получиш това което все още нямаш :)

    ОтговорИзтриване
  9. Честит рожден ден!
    Пожелавам ти всички банални, но изключително важни неща - здраве, дълъг живот, щастие и късмет, както и упоритост, чрез която да сбъднеш мечтите си! <3

    ОтговорИзтриване
  10. Честит рожден ден! Пожелавам ти да имаш всичко, което искаш и да постигнеш, каквото искаш тази година, много успехи и...абе от всичко по много!
    А фактите не са скучни ;)

    ОтговорИзтриване
  11. Честит Рожден Ден, Кая! Пожелавам ти година пълна с много здраве, щастие, късмет, любов, успехи, хубави книги и запомнящи се моменти с приятели. Sweet 18 ^^

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искаше ми се да го бях видяла по-рано този пост! Честит рожден ден на патерици :) Пожелавам ти здраве, вдъхновение и смелост.

      Радвам се, че си публикувала тези 18 факта, btw. От 18, се откривам в 13 и половина, което ме кара да харесвам нещата, които правиш, още повече. :) Много, много успехи!

      Изтриване

Публикуване на коментар