Week Of Wisdom Readathon TBR


Здравейте, реших да се включа в този readathon, за който разбрах от този клип и който ще продължи от 20.07 до 26.07. Целта е всеки ден да се прочете книга от някой от жанровете за деня. И така, ето го и моя избор за книги:

1.Mature Monday - Read Nonfiction/Classics/Adult Fiction - За този ден избрах "Морфология на приказката" от Владимир Проп, която ще ми трябва за написването на курсовата ми работа в края на 12 - ти клас. 

2.Timeless Tuesday - Read Historical Fiction/Classics/Timetravel Fiction - Вероятно за този ден ще избера класика и по - конкретно - "Старецът и морето" на Ърнест Хемингуей, защото е много кратичка, а надявам се и интересна.

3.Whimsical Wednesday - SciFi/Fantasy - Ако дотогава не съм прочела "Похителят на мълнии" ще прочета нея, а ако съм, възнамерявам да прочета втората -"Морето на чудовищата" (защото просто ЗНАМ, че поредицата ще ми хареса.... или поне сииилно се надявам)

4.Thrilling Thursday - Horror/Thriller/Mystery/Action - Ще се спра на жанра мистерия и смятам да дочета "Опасна дарба или поредният фауст" на Даниел и Дина Найери, която ми върви толкова бавно, че няма начин да съм я прочела дотогава.

5.Friday Feels - Contemporary/Romance - Отново ще избера книга, която трябва да дочета и това е "Сякаш никога не се е случвало"  на Емили Ейдриън.

6.Series Saturday - Catch up on a series - Или втората книга от "Пърси Джаксън и боговете на Олимп", или третата.

7.Sunday Funday - Read a random book - Съмнявам се, че ще успея да я прочета за един ден, но все пак - "Огнената наследница" на Сара Дж. Маас


Постарах се да избера книги, които ще успея да прочета за този срок, но... ще видим. Призовавам всеки, който харесва readathon - а да се включи :) 

Коментари

  1. Намери ми занимание за следващата седмица! :D Аз се включвам, определено. И ти желая успех с книжките! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар