The Book Combo Tag

Ето ме и мен с подредния таг... (това с таговете води до пристрастяване) Всъщност, този таг ми се стори различен и ми хареса, затова няма да се бавя, а започвам


1.Кои двама автори бихте искали да обединят авторските си умения в една обща книга? - Мисля, че Касандра Клеър и Ришел Мийд са способни да напишат... убийствена книга заедно. И двете авторки ги обожавам, а и смятам, че ще си допаднат като стилове, така че... да - избирам тях двете.


2.Коя е любимата ви съвместна работа между автори? Независимо дали са кратки истории, или книга, върху която авторите са работили заедно. - "Сняг вали" от Джон Грийн, Морийн Джонсън и Лорън Миракъл. Обичам страшно много и трите истории!

3.Ако можехте да комбинирате две истории и да ги направите на една обща книга, кои щяха да бъдат те и какво щеше да стане заглавието им? - Уау, не очаквах толкова да се затрудня на този въпрос... Ами... може би "Стъкленият трон" и "Изборът". А заглавието - "Изборът на стъкления трон" :D

4.Кои двама герои от различни книги, бихте събрали заедно? - Това е доста интересен въпрос, за който не съм се замисляла... Мисля, че би се получила добра двойка между Роуз от "Академия за вампири" и Фор от "Дивергенти".

5.Кои два свята от различни книги, бихте искали да видите заедно в един епичен свят? - Ще се получи един голям антиутопичен свят, но избирам "Игрите на глада" и "Дивергенти".

6.Коя поредица ще се радвате да видите събрана в една книга? - "Академия за вампири". Авторката има навика да ни казва във всяка книга неща, които ги знаем от предишните книги и смятам, че като се посъкратят около 30 - тина страници от всяка книга и се направят на една гигантска книга... Май не е добра идея, ще стане страшно дебела. Ок, променям си мнението на "Изборът" от Кийра Кас.

Тагвам: Eва К.Joane McGrath, Gergana NikolovaNikki K.El Sch и всеки желаещ да направи тага :)

Коментари