Characters Book Tag

1.Кой е най - добрият "ритащ задници" герой? - Роуз Хатауей от "Академия за вапири", но точно затова я обичам.

2.Кой герой не харесвате изобщо? - Кару от "Създадена от дим и кост"

3.Ако можехте да излезете на среща с герой от книга, кой щеше да бъде той и защо? - Ъм, толкова са много... Само един ли трябва да бъде? Ейдриън, защото е... Ейдриън! Привързала съм се страшно много към него и обичам всяка една част от характера му.

4.Ако можехте да промените герой от книга, кой щеше да бъде той и по какъв начин? - Америка от "Изборът" на Кийра Кас. Да си призная имаше моменти, в които ме побъркваше (и въпреки това я обичах). Щях да я направя много по - решителна.

5.Кой герой е направил много грешни избори, които не са допринесли по никакъв начин за книгата? - Ще заложа отново на нея. Точно заради нерешителността си правеше глупост, след глупост, без които определено книгата щеше да бъде по - добра.

6.Кой герой е бил най - добрият злодей, когото обичате да мразите? - Тъмнейший от "Сянка и кост". Страшно много го мразя, но е страхотен злодей, който за нищо на света не бих премахнала от книгата. Просто образът му е изграден по възможно най - добрия начин и на моменти той правеше цялата книга, а очаквах това да направи главната героиня.

7.Любим второстепенен герой с голямо сърце - Саймън от "Град от кости". Дори когато стана вампир, Саймън беше толкова... добричък? Не знам, винаги съм го харесвала много, защото не влиза в образа на "лошото момче", а си е просто добър по душа.

8.Коя ви е любимата двойка от книга? - Ейдриън и Сидни. Да, все още никой не ги е изместил от челната позиция.

9.Кой герой мислите за най - силен? - Катнис от "Игрите на глада". Винаги съм й се възхищавала страшно много за всички неща, през които й се наложи да премине и всичко, на което беше подложена, но въпреки тях остана силна и борбена. Ако бях на нейно място бих рухнала много бързо.

10.Любим главен герой - Сидни Сейдж. Знам, че за много въпроси избирам нея и Ейдриън, но истината е, че обожавам и двамата страшно много и първите имена, които ми изникват на такива въпроси са техните.

Няма да тагвам никой, а нека просто всеки, на когото тага му харесва, се чувства свободен да го направи :)

Коментари