R.I.P. IT or SHIP IT (1)

Здравейте, наскоро попаднах на това видео и идеята ми се стори интересна. Та, така - целта е да се разделят на две купчинки мъжки и женски персонажи от различни книги, да се изтегли по един женски и един мъжки персонаж и после да кажете дали одобрявате или категорично не двойката, която се получи. Обясних го по възможно най - скапания начин, за което съжалявам, но се надявам да ме разберете. Нямам търпение да започна!


1.Иии, първите имена които изтелих са... (драматична пауза) - Джаред от "Скитница" и Изабел от "Реликвите на смъртните". УАУ! Ами, всъщност мисля, че би излязла добра двойка от тях. Знаете, че Изабел е от онези badass характери, а и Джаред не си поплюва много, много. Как ли ще им е общото име - Джазабел?


2.Втората двойка е - Кишан от "Проклятието на тигъра" и Изабел от "Вълците на Мърси Фолс". А ето я и втората Изабел (кълна се, няма повече героини с името Изабел). Всъщност, тази двойка също не е зле. Бих могла да си ги представя заедно. Със сигурност не биха били перфектната двойка, но може би, би се получила добра връзка между тези персонажи. Имат прилики в някои отношения на характерите си. И общото им име е Кишабел (звучи ужасно!)

3.Следваща двойка - Уил от "Последна песен" и Тереза от "Бъди с мен". Ъммм, не знам... Объркана съм. Може би, по - скоро казвам не. Мисля, че на Тереза й трябва малко по - дързък герой за партньор и Уил просто не ми се струва добър избор за нея. Така че, казвам "не" за тази двойка. 


4.Следващите са - Ейдриън от "Кръвни връзки" и Америка от "Изборът". Боже, НЕ! Не мисля, че Ейдриън ще издържи на постоянната нерешителност на Америка. Вярно, че той е със Сидни, която доста  се колебаеше за връзката им, но Америка е толкова... дразнеща (?) на моменти (като изключим това, я харесвам като персонаж), че не съм сигурна, дали дори и той ще я изтърпи. Честно казано Америка не мога да си я представя с никой друг, освен с Максън.


5.Петата двойка е - Хав от "Кристал" и Гуен от "Скъпоценни камъни" - Да, да, ДА! Гласувам с две ръце за тази двойка! И двамата са толкова забавни и притежават такова чувство за хумор, че са перфектни един за друг. А и са толкова естествени и определено си отиват страшно много. Дори и бих заменила Гидиън с Хав. Общото им име ще бъде - Гуенвиер (лъжа ли се или цялото име на Хав беше Хавиер?)

6.Дей от "Легендата" и Катнис от "Игрите на глада". Явно ми върви на добри попадения. Мисля, че това би била добра двойка, защото и двамата са страшно смели и двамата се борят за своите каузи и си подхождат. 

7.След това са - Джош от "Русунка за Айла" и Бела от "Здрач". Хммм, по - скоро не - Джош е чувствителен, романтичен, артистичен и аз го харесвам страшно много, но не мисля, че Бела би се впечатлила от него (нея я влечат мистериозни типове с проблеми :D)

8.Следващи са - Дориан от "Стъкленият трон" и Скай от "Без Хоуп". Това ще бъде доста странна двойка. Но не мисля, че би се получило. Скай има доста драматично минало - Селена от "Стъкленият трон" също има, но тя е силна и би се справила и сама с проблемите си, докато Скай се нуждае от "рамо, на което да поплаче" от някой, който да я изслуша, а мисля, че Дориан има достатъчно проблеми, че да се тревожи и за подобни драми.

9.Предпоследната двойка е - Тъмнейший от "Гриша" и Теса от "Адски устройства". Ъъъ, категорично не. Не само, че тя е толкова добричка, а той е... зъл, ами и той копнее за власт, а тя се бори точно срещу такива хора, които искат да разполагат с власт, която не им се полага. Така че - не. 

10.И последната двойка е - Уил от "Адски устройства" (ха, били са на косъм да се паднат с Теса) и Елинор от "Елинор и Парк". А ето я и най - странната комбинация от всички. Ще трябва да кажа не и на тази двойка, защото не се сещам за абсолютно нищо, по което да си приличат и за което ще си допаднат... Сериозно, ако се сетите, ми кажете :D


На мен ми беше много интересно, надявам се и на вас. Каня всеки, който има желание и му е харесало, да го направи :)

Коментари