The Disney Book Tag

Благодаря на  Cute disaster, че ме е тагнала. Нямам тъпрение за тага (тези дни май само тагове правя, но ги обожавам, така че нямам нищо против)


1.Малката русалка - Герой, който е като "риба на сухо", който не се чувства на място. - Ще се спра на Кристал от "Кристал" от Джос Стърлинг, защото дарбата й определено я караше да се чувства зле в семейството си, на моменти дори безполезна.

2.Пепеляшка - Герой, който претърпява голяма промяна. - Безспорно за мен това е Клеъри от "Реликвите на смъртните". Според мен тя израстна страшно много като човек през всичките шест книги.

3.Снежанка - Книга, която има много различни по вид герои. - Е, отново ще кажа "Реликвите на смъртните", знаете защо.

4.Спящата красавица - Книга, която ме е накарала да заспя. - Ами, малко ме е срам, но... "Под игото" - всъщност, в крайна сметка книгата много ми хареса, но когато и да я отворех ми се доспиваше (независимо дали беше ден, или нощ).

5.Цар Лъв - Герой, който е имал някаква травмираща случка в детството си. - Селена от "Стъкленият трон" - все още не ми е ясна травмиращата история от детството й, но такава определно има, предвид това в какъв човек се е превърнала.

6.Красавицата и звяра - Голяма книга, от която сте били уплашени, точно защото е била много дебела, но в последствие сте намерили историята за красива. - Беше ме страх да прочета "Скитница". Харесах страшно много филма, но книгата в началото ми се струваше излишно дебела, но се оказа, че не е и се превърна в една от любимите ми книги.

7.Аладин - Герой, чието желание или най - съкровена мечта се изпълва, независимо дали е било за добро, или за лошо. - В момента не ми хрумва абсолютно нищичко за отговор на този въпрос... 

8.Мулан - Герой, който се прави на такъв, какъвто не е. - И аз ще кажа Уил, защото той безспорно е пример за такъв герой.

9.Играта на играчките - Книга с герои, които бихте искали да съживите. - Героите от поредицата "Кръвни връзки". Обичам ги тооолкова много!

10.Потомците на злодеите на Дисни - Любим злодей или просто недоразбран герой. - Тъмнейший от "Сянка и кост". Всъщност аз го мразя (но нали това е целта при злодейте) - изграден е толкова добре, че поредицата не би била същата без него. 

Коментари