Top 5 Wednesday (15)


Днешният топ 5 е на книги, които искам НАЙ-НАКРАЯ да прочета през предстоящата 2017. Такива, които седят от дъъълго време в TBR листа ми. И както може да предположите, кандидатите за тези 5 позиции са доста....

5."Разплата" от Кели Армстронг - Честно казано, не помня откога имам тази книга. Не ми допаднаха много-много първите две книги, затова и протаквах, а и продължавам да протаквам прочитането на последната. НО през 2017 май е време най - накрая да ѝ дам шанс.

4.Последните две книги от поредицата за Хари Петър - Преди няколко месеца се заех сериозно с четенето на тази поредица, прочитайки първите пет книги. Като се има предвид от колко време отлагам прочитането на поредицата като цяло, смятам, че следващата година със сигурност ще я завърша - крайно време е!

3.Която и да е книга на Джейн Остин - Дали не нарушавам правилата като казвам автор? Откакто прочетох "Гордост и предразсъдъци" (което беше преди около три години), а след още една година и "Ема", нямам търпение да се захвана с другите романи на Джейн Остин, защото тази авторка пише великолепно! 

2.Агата Кристи - Съвсем наскоро се сдобих с две от книгите на тази писателка, но от доста по - дълго време се каня да се запозная с неин роман. Е, следващата година това ще се случи!

1.Поредицата "Героите на Олимп" от Рик Риърдън - Имам втората книга от цяла вечност! Не и първата, де... Чичо Рик е доказвал многократно таланта си на писател и силно се надявам да се докосна отново до него през следващата година, този път с поредицата "Героите на Олимп"

Коментари