August Book Haul




Здравейте! Тук съм с августовския си book haul, който е доста голям, предвид факта, че само преди месец си обещах да не купувам книги до края на годината, защото имам мнооого за четене, наистина много. Да не губя повече време - ето ги книгите, с които се сдобих този месец. :)

Първите заглавия, които ми попаднаха в ръцете, бяха седемте книги от поредицата за Хари Потър. Вече съм обсебена от поредицата и героите, а по отношение на кориците... ТЕ СА ТОЛКОВА КРАСИВИ И ЦВЕТНИ - обожавам ги! 

Следващите книги получих от издателство ИБИС, за което съм страшно благодарна, а заглавията са: "Правилата на привличането""Верижна реакция""Сърца за разбиване" и "Златният мост".


"Гънка във времето" ми беше изпратена от издателство Интенс, за което отново благодаря! Не вярвах, че ще обикна книгата с цялото си сърце, но се случи. "Оставих те да си отидеш" спечелих от една интернет игра и определено не се вписва в жанровете, които чета, но все пак се надявам да ми хареса.



Следващите книги закупих от промоцията на Сиела - -50% на всички техни заглавия, която се проведе на 27 - ми август. Нетърпелива съм за всяко едно от заглавията, но може би тези, които са на по - преден план в списъка ми "да прочета" са: "Летни дни, летни нощи", "Аз още броя дните" и "Роклята" :)

А вие с кои книги се сдобихте този месец?  :)

Коментари

  1. Сдобила си се със страхотни книги! Надявам се цялата поредица за Хари бързо да се превърне в любима за теб и с нетърпение очаквам мнението ти за "Летни дни и летни нощи", както и "Аз още броя дните"! <3 "Миниатюристът" и "Мирър и Голиат" от друга страна все още не съм чела, но ми изглеждат доста интересни - ще очаквам мнение и за тях щом ги прочетеш. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря, и аз много им се радвам <3 Надявам се съвсем скоро да успея да прочета книгите и да напиша мнение за тях :)

      Изтриване
  2. Чудесен избор! Аз също си закупих "Брит-Мари беше тук" и "Роклята" от промоцията на Сиела и за момента съм доволна от първата. А за човек, който обожава лилаво корицата на "Роклята" е просто прекрасна!
    П.С. Блазе ти за Хари Потър. :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Благодаря <3 Очаквам мненията ти за "Роклята" и "Брит-Мари беше тук" - надявам се и двете да са много интересни и да има какво да обсъждаме. Първоначално тръгнах да си купувам "Роклята", само заради корицата (ЛИЛАВА Е! <333), но после прочетох и резюмето ѝ и бях почти убедена, че ще ми хареса.
      П.П.Благодаря и за Хари Потър :D

      Изтриване

Публикуване на коментар