All-time Favourite Couples (TV series Version)

Здравейте! ^◡^
Днешният пост ще е посветен на ЛЮБОВТА! И по-конкретно - на любимите ми 
двойки за всички времена от телевизионни сериали. Надявам се да
ви хареса, а съвсем скоро (най-вероятно на 14-ти) очаквайте такъв
пост и за любимите ми книжни двойки :) 


Стайлс и Лидия - Започвам с една от най, най, най-любимите ми двойки за всички времена! И една от най-дългоочакваните - 6 сезона и на 6-тия се случи! Не мога да опиша радостта си от това, че тези двамата най-накрая се събраха! Имат тооолкова много моменти, които продължавам, и продължавам да си припомням. Бяха заедно и в лошо, и в добро (звучи като, че са женена двойка :д), а химията помежду им струеше във всеки един от тези моменти. 

Кейт и Ричард - Иии продължавам с инспектор Бекет и Ричард Касъл, на които също им беше необходимо доста време, за да си признаят чувствата. Една двойка, при която неведнъж съм изтръпвала от напрежение, заради множеството моменти, в които са били на косъм от смъртта. Но пък това е и двойката с едни от най-комичните ситуации/реплики.

Стефан и Керълайн - Не знам дали това озадачава една част от вас, но да, това е следващата ми любима двойка. Така и не успях да ship-на Керълайн с Мат, или Тайлър. Когато се появи Клаус, бях: "УАУ! Искам тези двамата двамата да се съберат!" Но после започнах да забелязвам дребните моменти между нея и Стефан и просто се влюбих в идеята за тях двамата като двойка. Те също така бяха и пример за мен за едно наистина здраво приятелство, основаващо се на доверие и подкрепа в трудните моменти. Цели два сезона гледах сериала, САМО и ЕДИНСТВЕНО, заради тях, което мисля, че е най-показателно за любовта ми към двойката. 


Белами и Кларк -  Ахххх, знам, че те не са официално заедно, но просто не се сдържах! Обичам ги може би най-вече, заради множеството етапи през, които минаха. Доста дълго те двамата не се понасяха, но постепенно откриха общ език и се превърнаха в най-голямата опора един за друг. Смятам, че колкото и да са различни, със сигурност си приличат в едно отношение: и двамата имат постоянната нужда да спасяват останалите, което ги прави така съвършената двойка в очите ми.


Мерлин и Моргана - И като съм започнала с НЕофициалните двойки, няма как да не отбележа Мерлин и Моргана. Двамата бяха като огън и лед, доброто и злото - две крайни противоположности, които така и не успяха да се "привлекат". Всъщност, историята на тези двамата е интересна, защото героинята на Моргана в първите сезони не беше лоша, ами напротив. И това можеше да си остане така, ако Мерлин беше признал, че не е сама и я беше подкрепил в новия ѝ живот на "магьосница", но сценаристкото решение бе да я направят лоша и така Мерлин и Моргана да станат вечни врагове. Е, да, но вечните сблъсъци помежду им, не постигнаха нищо друго, освен да ме накарат да ги ship-вам още повече. 


Алек и Клоуи - Едва ли ще повярвате, но да - 10 епизода и няколко сцени, вероятно броящи се на пръстите на двете ми ръце, ме накараха да обикна тази двойка! Една двойка, смесваща по страхотен начин сладките моменти, със забавните, напрегнатите и драматичните. Ако все още не сте гледали сериала, не ви препоръчвам да го гледате, защото вероятно и вие ще се пристрастите към тях, а 10 епизода са прекалено малко и сладката връзка, която изградиха. Докато пиша тези изречения, адски ме е яд, че сериала свърши и така и не получих повече от химията между тях. 



Чък и Блеър - Завършвам поста с една класическа двойка, която съм убедена, че почти всички почитатели на сериала са  ship-вали. Години след края на "Клюкарката", аз свързвам сериала основно с тези двамата. Това е двойката с може би най-многото възходи и падения, която съм виждала. Разделяха се, събирах се, но във всеки един период ги обичах и копнеех да са заедно! Това са и героите, които просто ЗНАЕХ, че трябва да бъдат заедно още от първия епизод на сериала. 


 Това е от мен за днес. Обичайте и бъдете обичани! 

Коментари

  1. Ах, аз също обожавам Чък и Блеър и все още си умирам от радост заради факта, че Стайлс и Лидия най-накрая се събраха! Подкрепям те напълно и за Белами и Кларк, както и Мерлин и Моргана - през цялото време исках да видя тези двамата заедно, жалко, че не се случи...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Преглътнах загубата за Мерлин и Моргана, но все още имам надежди за Белами и Кларк <3

      Изтриване
  2. Чък и Блеър са НАЙ! Обожавам ги, най-любимата двойка. По Стефан и Керълайн колко нерви съм хвърлила и аз като теб гледах последните сезони заради тях. Винаги съм ги харесвала и по отделно, но когато почнаха по другите моменти вече бях сигурна, че ги искам и като двойка. Но точно в момента се притеснявам за тях двамата, защото "умната" Бони направи много глупаво нещо, за да спаси себе си и не знам как ще завърши всичко....

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Хмм, караш ме сериозно да се замисля, дали да не изгледам 12-те серии от новия сезон, които изпуснах, поради позагубен интерес...

      Изтриване

Публикуване на коментар