Christmas Mood Tag

http://a-very-merry-christmas.tumblr.com/

Видях този таг тук, стори ми се интересен и реших да го направя :)


1.Вълнението около Коледа е безспорно - Коя книга очакваш с най - голямо нетърпение?
- Другата година предстоят да излязат наистина невероятни книги, но тези, за които съм най - нетърпелива са: The Darkest Minds; Everything, Everything; A Court Of Thorns And Roses; Landline; Illuminae

2.Коледни песни - Коя книга/автор не можеш да спреш да възхваляваш?
- Сара Дж. Маас и поредицата й "Стъкленият трон". Последните дни не спирам да мисля какво ще се случи в следващата книга... И като заговорих за нея, продължението на "Стъкленият трон" е друга книга, за която нямам търпение през следващата година.

3.Джинджифилови къщички - В коя книга или поредица светът е реалистично изграден?
- Има страшно много книги, чиито светове са направо гениални! "Игрите на глада", "Сянка и кост", "Легендата" - това са все книги със светове, в които съм се потопяла и буквално съм забравяла за реалността, заради добрите си описания, с които увличат читателите в себе си.

4.Коледна традиция - Любима класическа книга, или такава, която би искал/а да прочетеш.
- Като любима без колебание отвръщам "Отнесени от вихъра" , а за такава, която искам да прочета - "Фермата на животните" от Джордж Оруел, а също и която и да е от книгите на Джейн Остин, защото я обожавам!

5.Коледни свещи - Коя книга ти дава онова топло, приветливо усещане?
- "Сняг вали" - съвсем наскоро препрочетох любимия си от трите разказа и отново почувствах топлината, която усетих и първия път.

6.Елхи и коледни украшения - Покажи някои от любимите си корици на книги


Тагвам: Юли, Ана и Михаил

Коментари