Top 5 Wednesday (17)


Нямаше как да изпусна последния топ 5 за годината, особено с тема: герои, които би искала да поканиш на новогодишното си парти. Героите далеч не са пет, но някак си успях да ги редуцирам до това число.

5.Дориан от "Стъкленият трон". - Имам си своите причини...

4.Манон отново от "Стъкленият трон". - ... които се състоят в това, че наистина много искам да ги сватосам и да бъдат заедно!

3.Джулиан от "Лейди Полунощ". - Защото е забавен, артистичен, чаровен, готов на всичко за близките си, но най - вече, защото знам, че за жалост не съществува и въпреки всичко го обичам!

2.Теса от "Адски устройства". - Многократно съм споделяла причината, поради която искам да се запозная с Теса - тя обича книги!! И дори новогодишната нощ да бъде пълен провал, (което няма как да се случи, ако останалите герои присъстват) то един разговор с нея на тема "книги" 100% ще ме накара да се почувствам по - добре.

1.Ейдриън от "Кърви връзки". - Черешката на тортата! Със сигурност, ако следите блога ми, не сте и очаквали друго име за тази позиция! Обожавам Ейдриън и ако беше реална личност, бих умряла, за да се запозная с него!

Коментари

  1. Партито ти ще се получи доста интересно. Двама присъстват и в моя списък и няма да крия, че,се развълнувах, когато видях Дориан. Успех в ролята ти на купидон :дд малко ще ти е трудно с Манон, но пък ще си имаш през цялото време нещо да правиш! :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар