Какво прочетох през месец ноември


Отново страхотен читателски месец - четири прочетени книги, и четирите отличени с 5 звезди. 


1.Ангелски свят - Сюзън Ий. Ревю - тук. Както казах и в ревюто си, втората книга определено запази високото ниво, достигнато в първата, че дори го надхвърли. Повече от доволна съм от екшъна в това продължение, развитието, което се наблюдаваше у героите, а също и от романса, разбира се. Оценка: 5/5 звезди.

2.Няма да получите омразата ми - Антоан Лейри. Удивена съм от стила на писане на човек, който далеч не се занимава професионално с това! Тази книга беше може би най - откровената, която някога съм чела. Емоциите преливаха от страниците и се предаваха и на мен, докарвайки многократно сълзи в очите ми. Едно откровено споделяне за загубата, болката от нея и опитите да бъде преодоляна. Думи, които докосват и се забиват право в сърцето, употребени от един обикновен човек с едно обикновено и щастливо семейство, чийто живот напълно се преобръща в рамките на няколко часа. Не е редно да се поставя оценка за чувствата на някого и въпреки, че в Goodreads оцених книгата, тук ще остава празно място на оценка.

3.Чукът на Тор - Рик Риърдън. Ревю - тук. Смятам, че това беше точната книга, от която се нуждаех след сълзите, които пролях на "Няма да получите омразата ми". И тук имаше сълзи, но този път от смях. Сарказъм, приключения, безумни ситуации, скандинавска митология и екшън се смесваха в едно, а и след като автор е Риърдън, бе неизбежно да не се влюбя! Оценка: 5/5 звезди.

4.Ясновидците - Либа Брей. Ревю - тук. Знаех, че тази книга ще ми хареса, още когато видях епохата, в която се развива действието. Ню Йорк, 20 - те години на миналия век, мистерии, любов, малко свръхестествено и зловещи нотки - точното четиво, с което месецът ми да приключи. Оценка: 5/5 звезди.

Коментари

  1. Доста хубави книги си прочела този месец. Нямам търпение и аз да се докосна до "Чукът на Тор", надявам се около Коледа да имам тази възможност. :)

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар