Top 5 Wednesday (13)


Днешният топ 5 е адски интересен и нямаше как да не го направя, а именно - герои, които бихме искали да бъдат част от семейството ни. И понеже нямам никакво търпение - започвам, без да губя повече време!

5.Кат от "Фенка" - Много бих искала Кат да бъде моя... братовчедка, да речем. Бихме могли да обсъждаме книги, книги и... книги! А и със сигурност бих могла да си говоря дълго с нея за фенфика ѝ - героите и света, които е изградила.

4.Бет от "Прикачен"  - А ето, че и втора героиня на Роуъл се появява на хоризонта. С радост бих приела Бет в семейството като моя леля! Тя беше адски забавна и саркастична, мнооого романтична - мисля, че би ми дала добри съвети относно връзките, а и би била невероятна компания за клюки и пазаруване.

3.Ханс Хуберман от "Крадецът на книги" - Емоционалната интелигентност на този герой ме докосна по особен начин. Той беше бащината фигура за малката Лизел в моментите, в които тя най - силно се нуждаеше от това. Ханс бе и един от най - прекрасните бащи от книги някога!

2.Лиъм от "Тъмна дарба" - Причините да се спра на Лиъм за мой брат са многобройни - да започнем с това, че той е изключително мил и чаровен - винаги и по всяко време, оптимист до последно, деликатен в повечето моменти и винаги готов да помогне. Беше готов да жертва себе си, заради останалите в групата и съм убедена, че би бил до мен в трудните ми моменти.

1.Сидни от "Кръвни връзки". - Неведнъж съм казвала колко много искам Сидни да ми бъде сестра... или аз самата да бъда Сидни. Е, в случая много бих искала тя да бъде моя сестра, защото винаги съм я смятала за много интересна личност, а и чувствам наистина силна привързаност към героинята ѝ.

Коментари

  1. О,сега колко искам Сидни да е и моя сестра :Д. И аз също като теб много я харесвам и съм привързана към нея..тя е една от любимите ми героини. Не съм сигурна дали харесвам повече Роуз или Сидни, но май повече клоня към Сидни и дано не съм единствената. Аз бих добавила към "семейството" ми и Роуз понеже и тя страхотен персонаж и кой би отказал да има малко бадас роднини :Д. И двете са страхотни и ги харесвам по различен начин. Радвам се, че намерих и друг, който харесва Сидни. Добре, спирам с романите си тук..

    ОтговорИзтриване
  2. Напълно бях сигурна, че Сидни или Ейдриън ще присъстват, или поне един от двамата и се оказах права. Доста интересно семейство ще си имаш, но пък поне ще ти е приятно и хубаво.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар