Top 5 Wednesday (6)


Днешният Top 5 Wednesday е за любимите ми badass персонажи. Имам доста такива, но конкретно за поста, реших да изброя петте персонажа, които веднага изникнаха в ума ми. Ето ги и тях:


5.Джонас от "Паднали кралства". Много се колебая за мнението си относно този персонаж, но няма никакво съмнение, че е от групата на badass персонажите. Харесвам го като такъв, въпреки множеството грешки, които е допускал по време на книгите.

4.Уил от "Адски устройства" Ахх, Уил... Дори и когато се отнасяше изключително грубо, го обичах, защото знаех, че има някаква дълбока причина за това. Както и да е, той е изключително силен, смел и на моменти адски безразсъден. Обожавам го!

3.Манон от "Стъкленият трон". Останах изненадана, че от тази поредица, първото име, което ми изскочи, бе това на Манон. Предполагам се дължи на факта, че с течение на третата книга, в която се появява персонажът й, тя ми ставаше все по - интересна и по - интересна и залагам страшно големи надежди на нея за следващите книги. 

2.Дей от "Легендата" (но няма как да не се сетя и за Джун). Двамата са просто съвършената badass двойка! Изправяли са се пред множество рискови ситуации, но винаги са толкова борбени. Обичам ги!

1.Роуз от "Академия за вампири". Това винаги е било и ще бъде първото име, което ми изниква в ума стане ли дума за badass персонаж. Лично за мен, Роуз е синоним за такъв герой - смела, първична и готова на всичко за приятелите си. 

Коментари

  1. О, Уил.. и аз го обичах, когато се държеше ужасно. Може би ако не беше това нямаше да го харесам.

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар