Какво искам да прочета през месец април

Надявам се, заради ваканцията, през месец април да прочета повече книги, но ще трябва да се готвя и за предстоящи контролни, затова не мисля списъкът да е много дълъг.

1.Тримата мускетари - Александър Дюма. Започнах я началото на март, но... все още съм само на половината. Не е защото не ми харесва, напротив, допада ми, но просто класиките винаги ми вървят по - бавничко. През месец април съм трърдо решена да я прочета.

2.Последната песен - Никълъс Спаркс. От много време книгата седи в списъка ми "да прочета". Е, крайно време е да я прочета. 

3.Северно сияние - Дженифър Донъли. Преди време бях казала, че много искам да прочета отново нейна книга, защото "Революция" ми хареса страшно много. Времето дойде. През април, това е друга книга, която смятам да прочета.

4.Graffiti Moon - Кат Кроули. Не знам почти нищичко за тази книга. Преди да видя, че е в предстоящите издания, не знаех за съществуването й, защото не съм чела никакви отзиви за нея. Прочетох резюмето й и може би ще ми хареса. А и смятам, че ще е нещо различно от нещата, които съм чела досега.

5.Разнищи ме - Тахере Мафи. Първата книга ми хареса много, затова нямам търпение да започна четенето на втората. Силно се надявам в тази книга да започна да харесвам поне малко този Уорнър, когото всички толкова много обичат.

6.Тайният живот на Беки Б. - Софи Кинсела. Обожавам филма! Мисля, че и книгите ще ми допаднат. Прочетох една глава от книгата преди време, но не съм я спряла, защото не ми е харесала, а просто защото тогава не започнах да я чета сериозно, но сега мисля, че е време да я прочета.

П.П. Чухте ли, че Егмонт ще издадат Fangirl на Рейнбоу Роуъл? Нямам търпение!!! 

Коментари

Публикуване на коментар